Coachend 1-op-1 gesprek

Sta je voor een belangrijke keuze, of loop je ergens tegenaan? Dit is je kans om de dingen in een nieuw perspectief te gaan zien.

 

Een vertrouwelijk, verhelderend gesprek doet een mens goed. Gun jezelf een 'reality check'.

 

Tarieven

Particulier: coaching op zelfinzicht € 75 per uur incl. BTW

ZZP-er: commitment coaching € 95 per uur excl. BTW

Zakelijk: coaching/training vanaf € 150 per uur excl. BTW

Hart van Laren
Brinkhuis | Brink 29 | 1251 KT Laren

Aanpak

Alles draait om eerlijke reflectie. Terugkijken op eigen ervaringen om ervan te kunnen leren. Reflectie op eigen handelen en zelfreflectie op wat er in je omgaat. Je ervaringen als bron van wijsheid, je ervaringen als signalen van opdracht en bestemming.

Een open en eerlijk gesprek laat je ontdekken wat je eigenlijk wilt. De benadering is open, niet-wetend en doeltreffend.

 

Methodiek

Commitment coaching © combineert het beste van ACT (acceptatie- en commitmenttherapie), Focusing (Eugene Gendlin), Zelfbezinning (C.J. Schuurman) en Socratisch motiveren.

 

Ervaringsgericht begeleiden

Coaching maakt gebruik van psychologische inzichten. Behandeling van diepgewortelde psychische klachten is echter niet aan de orde. Ervaringsgerichte begeleiding is geen psychotherapie, maar heeft wel een helende werking.

Je wordt in staat geacht je eigen aanwezigheid te dragen. Contact maken met wat jij belangrijk vindt en vandaaruit leven. Daar gaat het om.


Dialoogbegeleiding en inspiratie. Ontwikkelen en opleiden. Je draai vinden met praktische wijsheid.

Drs. W.J. van den Brink ORIGINEERING

Kamer van Koophandel nr. 32026988