Kortdurende coaching

Sta je voor een belangrijke keuze of loop je ergens tegenaan? Dit is je kans om de dingen in een nieuw perspectief te gaan zien. Een vertrouwelijk, verhelderend gesprek doet wonderen. Gun jezelf een 'reality check'.

Hart van Laren
Brinkhuis | Brink 29 | 1251 KT Laren

Tarieven

Particulier: coachen op zelfinzicht € 75 per gesprek incl. BTW

ZZP-er: coachen op commitment € 95 per uur excl. BTW

Zakelijk: coachtraject of training € 150 per uur excl. BTW

Aanpak

Alles draait om eerlijke reflectie. Terugkijken op eigen ervaringen om ervan te kunnen leren. Reflectie op eigen handelen en zelfreflectie op wat er in je omgaat. Je ervaringen als bron van wijsheid, je ervaringen als signalen van opdracht en bestemming.

Een open en eerlijk gesprek laat je ontdekken wat je eigenlijk wilt. De benadering is open, niet-wetend en doeltreffend.

 

Verhalen maken de mens

Speciale aandacht gaat uit naar jouw 'narratief'. Wat is precies je verhaal? -- Waar in je leven word je geregeerd door de verhalen waar je mee leeft? En waar schrijf je je eigen verhaal?

 

Methodiek

Commitmentcoaching © combineert het beste van ACT (acceptatie- en commitmenttherapie), Focusing (Eugene Gendlin), Zelfbezinning (C.J. Schuurman) en Socratisch motiveren.

 

Ervaringsgerichte begeleiding

Coaching maakt gebruik van psychologische inzichten. Behandeling van diepgewortelde psychische klachten is echter niet aan de orde. De helende werking van coaching schuilt in deugdelijk denken, lichaamsbewustzijn en zelfbewust gedrag.