Coaching

De taal van leren en transformeren

Je ervaringen als signalen van opdracht en bestemming

Sta je voor een belangrijke keuze of loop je ergens tegenaan? Dit is je kans om de dingen in een nieuw perspectief te gaan zien. Een vertrouwelijk, verhelderend coachgesprek doet wonderen. Gun jezelf een reality check.

 

Aanpak

Alles draait om eerlijke reflectie. Terugkijken op eigen ervaringen om ervan te kunnen leren. Reflectie op eigen handelen en zelfreflectie op wat er in je omgaat. Je ervaringen als bron van wijsheid, je ervaringen als signalen van opdracht en bestemming. Een open en eerlijk coachgesprek laat je ontdekken wat je eigenlijk wilt. De benadering is open, niet-wetend en doelzoekend.

 

Verhalen maken de mens

Speciale aandacht gaat uit naar jouw 'narratief'. Wat is precies je verhaal? -- Waar in je leven word je geregeerd door de verhalen waar je mee leeft? En waar vertel je je eigen verhaal?

Commitment coaching ©

Commitment coaching is een vorm van doelgericht coachen. De methodiek is eclectisch. Dat wil zeggen: we putten uit het beste van ACT (acceptatie- en commitmenttherapie), Focusing, Existentieel Welzijn, Zelfbezinning, Rationeel-emotieve coaching en Dynamische Oordeelsvorming.
Uiteindelijk vind je een antwoord op de vraag: waar ga jij voor, waar committeer jij je aan?

 

Disclaimer

Coaching maakt gebruik van psychologische inzichten. Behandeling van diepgewortelde psychische klachten is echter niet aan de orde.

De helende werking van coaching zit 'm in deugdelijk denken, lichaamsbewustzijn en zelfbewust gedrag. Oplossingsgericht je probleem tackelen