Wie en wat

In het kort

Mijn naam is Willem Jan van den Brink. Mijn professionele achtergrond bestaat uit lesgeven en een werkzaam leven in de wereld van reclame en marketing.

 

Naast een afgeronde universitaire studie en verdere opleidingen (o.a. Counseling in Existentieel Welzijn | KU Leuven) heb ik me verdiept in praktische filosofie en socratische gespreksvoering. De creatieve mogelijkheden met taal, filosofie en psychologie zijn fascinerend.

 

Momenteel ben ik vooral actief als dialoogbegeleider en coach reflectief schrijven.

 

Door de jaren heen heb ik geleerd dat je uitdaging je betekenis vormt. Hieruit put ik inspiratie voor mijn bijdrage aan een betere wereld.


Dialoogbegeleiding en inspiratie. Ontwikkelen en opleiden. Je draai vinden met praktische wijsheid.

Drs. W.J. van den Brink ORIGINEERING

Kamer van Koophandel nr. 32026988