Wie en wat

In het kort

Willem Jan van den Brink | Opleiding en ervaring

Counseling in Existentieel Welzijn (KU Leuven)

Gespreksleider en coach reflectief schrijven (Centrum voor Zelfbezinning) 

Mijn achtergrond bestaat uit een werkzaam leven in commercie en communicatie.

 

Naast een universitaire studie en verdere opleidingen (o.a. Counseling in Existentieel Welzijn | KU Leuven) heb ik me verdiept in praktische filosofie en socratische gespreksvoering. De creatieve mogelijkheden met taal, filosofie en psychologie zijn fascinerend.

 

Momenteel ben ik vooral actief als dialoogbegeleider en coach reflectief schrijven.

 

Door de jaren heen heb ik geleerd dat je uitdaging je betekenis vormt. Hieruit put ik inspiratie voor mijn bijdrage aan een betere wereld.Dialoogbegeleiding en inspiratie. Ontwikkelen en opleiden. Je draai vinden met praktische wijsheid.

Drs. W.J. van den Brink ORIGINEERING

Kamer van Koophandel nr. 32026988